Sahte satış sözleşmesiyle 21 bin sterlin para temin eden kişi tutuklandı Sahte satış sözleşmesiyle 21 bin sterlin para temin eden kişi tutuklandı

Polis Genel Müdürlüğü (PGM) ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin iş birliği içerisinde prostat kanseri taraması (PSA) yapıldı.

Etkinlikte konuşan Kanser Hastalarına Yardım Derneği Ayşe Kanlıada, sosyal sorumluluk projesi altında çağımızın illeti kanser için çeşitli bölgelerde prostat kanseri konusunda  tarama gerçekleştirdiklerini, kanser taramalarının erken tanı açısından çok önemli olduğunu ve Polis Genel Müdürlüğü’nün de böyle bir etkinlikte yer almasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

PGM Kasım Kuni de, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Ayşe Kanlıada  ve ekibine Polis Genel Müdürlüğü’ne göstermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

Katılımın hayli yoğun olduğu tarama, Yakın Doğu Hastanesi sağlık görevlileri tarafından PGM Eybil Efendi Konferans Salonunda yapıldı.